2011. október 27., csütörtök

Hangolódj-Zenédre



Marilyn Manson
This is Halloween ("The Nightmare Before Christmas")



Marilyn Manson (1969-) amerikai zenész és művész, a Marilyn Manson együttes névadója és énekese. Művésznevét Marilyn Monroe művésznő keresztnevéből és az elítélt Charles Manson vezetéknevéből formálta meg.

Marilyn Manson Brian Hugh Warner-ként látta meg a napvilágot az Ohio állambeli Cantonban, Barb és Hugh Warner egyetlen gyermekeként. Manson apai ágról német származású és távoli unokatestvére a politikai hírmondó Pat Buchanannek.

Gyermekként az édesanyjával látogatta az Episzkopális egyház miséit, bár az apja katolikus vallású volt. Brian a Heritage Christian School-ban végezte el az első tíz osztályát. Miután elköltöztek Fort Lauderdale-be, a Cardinal Gibbons High School-ban folytatta tanulmányait. Manson 1987-ben érettségizett le, ezután a Broward College hallgatója lett 1990-től. Majd újságíróként dolgozott a dél-floridai 25th Parallel-nél, ahol zenei cikkeket írt.
Munkája során találkozott több zenésszel is, - mint például Trent Reznor a Nine Inch Nails frontembere, vagy a My Life With the Thrill Kill Kult, - akik hasonló irányzatot képviseltek mint Manson későbbi bandája.
[forrás

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...