2012. április 17., kedd

I N D U S T R I A U T O M A T I O N
Nemzetközi ipari és automatizálási szakkiállítás
2012. május 15-18. között.
Iskolai csoportok on-line regisztrációs formula kitöltésével,
a belépés ingyenes!

Az INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari és automatizálási szakkiállítás, az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatokat, és az automatizálás minden területén kulcsszerepet betöltő ipari elektro

2012. május 15-18. között első alkalommal mutatkozik be a teljes egészben új struktúrára épülő INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari és automatizálási szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A tavaly megrendezett 16. Industria, a 10. Chemexpo és a 10. Securex szakkiállítások az Ipar Napjai keretében ebben a megújult formában jelentkeznek ismét.
Az egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatokat a gyakorlatban, az egyes munkafolyamatokban betöltött szerepük alapján kívánja bemutatni a rendezvény.

Hagyományos iparágak új szerepben!

Az új INDUSTRIAUTOMATION szakkiállítás struktúrája három tartópillérre épül: egyik pillér az INDUSTRIAL FACTORY gyártásautomatizálási kiállítási szegmens, a második pillér az INDUSTRIAL PROCESS folyamatautomatizálási szegmens, a harmadik pillér az INDUSTRIAUTOMATION struktúrájában súlyponti helyet elfoglaló ELECTROcom (ipari elektronika, elektrotechnika, kommunikációtechnika). Ez utóbbi összekötő kapocs valamennyi automatizálási szegmens között.

A Chemexpo új köntösben, CHEM-TECH és PLAST&RUBBER néven jelenik meg a kiállításon, nem önálló ágazatként, hanem az egyes iparágakhoz, gyártási folyamatokhoz kapcsolódva, a gyártási folyamatokban elfoglalt helyén, vagyis az INDUSTRIAL PROCESS – Folyamatautomatizálás egyik meghatározó tematikai csoportjaiként.

A Securex szintén az egyes iparágakhoz, gyártási folyamatokhoz kapcsolódva jelenik.
A munka-, tűz- és biztonságvédelem minden iparághoz szervesen kapcsolódik, minden területen kulcsfontosságú szerepet tölt be. Az INDUSTRIAUTOMATION szakkiállításon a cégeknek lehetőségük van annak a gyártás azon fázisában megmutatniuk magukat, ahol ténylegesen részt vesznek a folyamatok kivitelezésében, megvalósításában, biztosításában. A rendezvény egy időben kínál lehetőséget mind a humán erőforrás, mind a tárgyi eszközök védelmét biztosító termékek, szolgáltatások bemutatására.

Termékek, szolgáltatások, innováció bemutatása a gyakorlatban, munka közben:
fókuszban az alkalmazások, energiatakarékos megoldások!

Társrendezvények:
ÖKOTECH 11. Nemzetközi környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás
LIGNO NOVUM – Woodtech

További információ:  I T T
[forrás]

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...