2012. április 12., csütörtök


Jótékonysági koncert

-et adnak Dj Dominique és barátai a fogyatékkal élők integrációjáért a Körcsarnokban,
2012. 04. 13-án, pénteken, 15:00 - 23:00 óra között!


A fogyatékkal élő emberek integrációjának fontosságára hívja fel a figyelmet pénteken a Körcsarnokban megrendezésre kerülő idei sport- és zenei nap, amelyen több mint nyolcvan ismert zenész fog össze a jótékonysági cél érdekében.

Egészségesek és sérültek sportolnak, táncolnak együtt DJ Dominique és barátai jótékonysági rendezvényen – közölték a szervezők.
Délután három órától sportprogramok és neves zenészek várják majd az érdeklődőket: lesz labdarúgás, pingpong, zumba, aerobik, Szekeres Pál olimpikon pedig kerekes székes vívóbemutatót tart.

A színpadon koncertet ad mások között Presser Gábor, Király Viktor, Janicsák Veca, Wolf Kati, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Dobrády Ákos és Zoltán Erika, fellép a Napsugár Anna Zenei Jeltánc Társulat, a Nemadomfel! együttes, a Rolldance Budapest kerekes székes kombi táncegyüttes, a Step and Roll integrált tánccsoport és Krizbai Teca is. A produkciók közötti szünetekben a Példakép Program keretében hiteles sportolók és közszereplők mutatkoznak be.

Az eseményre nem pénz ellenében lehet megváltani a belépésre jogosító jegyet, hanem kis ajándékkal, amelyet a jótékonysági napra meghívott csaknem kétezer árva, nehéz helyzetben élő és sérült gyermek között osztanak majd szét a szervezők a program végén a szakminisztérium közreműködésével.

Az eseményre az árva gyerekek mellett meghívást kaptak a nagycsaládosok, a mozgás-, látás- és értelmi sérült emberek, és egyéb hátrányos helyzetű csoportok is.

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...