2012. január 26., csütörtök


Szóval?! Országos Vitaverseny

Vitázz! Érvelj! Nyerj!
A jelentkezés határideje: 2012. február 2., 12.00 óra.



Már javában zajlik a jelentkezés a második Szóval?! Országos Vitaversenyre, a későn kelőknek azonban még 2012. február 2., 12.00 óráig még lehet csatlakozni, hogy benevezzenek Magyarország legnagyobb és legizgalmasabb disputa-megmérettetésére.


A tavalyi sikeres tanulmányi verseny felkeltette a közszereplők és a média érdeklődését is – idén sok más híresség mellett Hajós András és Fábry Sándor is a program nagykövetévé lépett elő.

A nyitó sajtóeseményen a két szóforgató azt is megmutatta, hogyan nem célszerű vitába és szópárbajba bocsátkozni: videa.hu/videok/emberek-vlogok/hajos-vs-fabry-vitaverseny

A Szóval?! disputaverseny célja a vitakultúra megismertetése, a fiatalok érvelési és kommunikációs készségfejlesztése, valamint európai uniós tudásának bővítése egy szórakoztató stratégiai játék segítségével. A 2012. január 12-én indított versenyre óriási az érdeklődés, így valószínűleg a vita-versenyben több csapat vesz majd részt, mint 2011-ben.

Az értékes nyeremények idén sem maradnak el: a legjobban vitázó csapat egy tíznapos tanulmányúton vehet részt a 2011-es év Európai Kulturális Fővárosában, Tallinban.

A sikeres jelentkezéshez a csapatoknak nincs más dolguk, mint regisztrálni, és teljesíteni az előválogatás feladatait, amely egy online műveltségi játék megoldásából, és egy érvelő esszé megírásából áll.
A jelentkezés határideje: 2012. február 2., 12.00 óra.

Jelentkezés és további információ  I T T.
Aki lemarad, kimarad!

Amennyiben kedvet kaptak saját csapat toborzására iskolájukban, itt az idő! Nevezzenek és mutassák meg, az Önök iskolája viszi a pálmát!

További információ: Benkő Margita, koordinátor,
info@szoval.eu
+36 30 718 8625

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...