2012. január 19., csütörtök

Versszínház
az irodalom- és történelemoktatás szolgálatában 2012-ben is!
Újabb pályázati támogatásban részesültünk, ezért „Versszínház a suliban” programsorozatunk keretében ismét tudunk támogatott előadásokat biztosítani a jelentkező iskoláknak!


/Magyar költőket bemutató előadássorozatunkról bővebben:/
Az elmúlt évünk legnagyobb iskolai versszínházi rendezvénye 560 diák előtt zajlott Október 23-i megemlékezésként. Ennek a Faludy-előadásnak a Magyar Televízió is tanúja volt. Az összeállítás:


Az elmúlt év folyamán nem tudtunk minden érdeklődő iskolának támogatott előadást biztosítani. Ezt idén sem ígérjük, de vállaljuk, hogy pályázati lehetőségeinket maximálisan kihasználjuk és a lehetőségekről minden érdeklődő iskolát értesítünk. Ehhez fontos, hogy E-mailben visszaküldjék a letölthető szándéknyilatkozatot az alábbi címre!

A támogatás előadások árának 50%-ának pályázati pénzből való finanszírozása. Minden árajánlatunk egyedi, iskolára és alkalomra szabott. Az előadásszámok limitáltak., ezért a felkéréseket érkezésük sorrendjében kezeljük.
A szándéknyilatkozat elküldése még nem számít felkérésnek!

Érdeklődni a versszinhaz@turekmiklos.hu e-mail címen vagy a 06 30 200 6997-es telefonszámon Belányi Zsuzsánál lehet.

Következő budapesti Petőfi-előadásunk, melyen szeretettel látjuk Önöket is a Sufni G’ART’N /1073 Budapest, Akácfa u. 47./ lesz 2011. feb. 23-án 19 órai kezdettel.

Az érdeklődő pedagógusok, amennyiben előre jelzik megjelenési szándékukat, térítésmentesen tekinthetik meg előadásunkat.
Pályázati együttműködésekhez várjuk iskolák és művelődési házak jelentkezését.
Az iskolai pályázatokhoz háttéranyagot tudunk biztosítani!

Dolgozzunk együtt, tanítsunk közösen!

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...