2012. január 26., csütörtök


Zsiráf Magazin

Új időszámítás
Ezentúl még több érdekesség a Zsiráf Magazinban



A január mindenki számára valaminek a kezdetét jelenti. A Zsiráf csapata sem tétlenkedett, és valami olyan nagy durranáson törtük a fejünket, amely valóban a megújulást tűzte ki a zászlajára. Ebben az évben még több odafigyeléssel és gondoskodással igyekszünk Nektek hasznosabbnál hasznosabb anyagokkal szolgálni, amelyeket valóban a magatokénak érezhettek majd.

Ebben a hónapban is természetesen Ti voltatok a főszereplők. Az utca embere rovatunkban személyesen érdeklődtünk Nálatok, kifejezve törődésünket. Egy újév kezdetén nem hiányozhat természetesen a számvetés, amely szembenézést csapatunk is megtette, és ebből kifolyólag döntöttünk úgy, hogy ebben az évben még jobbak, még hasznosabbak, és még érdekesebbek leszünk számotokra.

Mostani számunkban összegyűjtöttük Nektek a 2011-es év nagysikerű filmjeit, valamint az idei év várható szenzációit is; beszélgettünk Gergely Sárával; bepillantottunk a Sárkány évébe; belestünk a vudu titkaiba; szemezgettünk a Ti írásaitokból is; megismerkedhettek a jövő kézilabda reménységével, Szendrei Barbarával; megvizsgáltuk a Honfoglalás körülményeit is; valamint a Retro Zsiráf részlegnél nosztalgiáztunk kicsit. KATTINTS IDE ÉS LAPOZGASS!


JÁTÉK! Vidd el a családodat az Állatkertbe!

A szokásos cikkajánlók helyett most arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ti melyik cikkeket kedvelitek a legjobban, melyik az az írás, ami a legjobban tetszett, esetleg mi az, ami szerintetek kimaradt a magazinból. A feladat egyszerű: írjátok meg véleményeteket az info@zsiraf.hu címre, a tárgy rovatba írjátok be: Véleményem a magazinról. A beküldők között egy darab családi belépőt sorsolunk ki a Fővárosi Állatkertbe, akiknek nevét a www.zsiraf.hu oldalon találjátok meg február elején.

Csupa szép és jót kívánunk minden kedves olvasónknak ebben az évben is, és biztosíthatunk minden egyes vállalkozó kedvű Zsiráfot forgatót, hogy egy rendkívül izgalmas utazáson vehet részt az, aki a 2012-es évben velünk tart majd.

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...