2012. január 25., szerda



Oktatási segédanyagok
az Energiaklub-tól




Az energiatakarékosság, tudatos energiafelhasználás egyre fontosabb téma a mindennapi és az iskolai életben is. Az ENERGIAKLUB az új tanév kezdetével ajánl oktatási segédanyagokat az Önök figyelmébe. Az ENERGIAKLUB húsz éve foglalkozunk szemléletformáló anyagok készítésével, kifejezetten az energiafogyasztás, energiatakarékosság és megújuló energiaforrások témájával. A www.energiaklub.hu honlapon tudhat meg rólunk többet.

Az alábbi oktatási anyagokat ajánljuk:

Papíralapú kiadványok:
  • Óvodás korosztálynak: Éghajlítás földindulás 1.
    • Nevelési segédanyag óvodapedagógusoknak, éghajlatváltozásról, az energia és a környezet összefüggéseiről. A nevelési segédanyag A4-es méretű, színes borítós, belül fekete fehér 40 oldalas, tűzött kiadvány. A Rogers Személyközpontú óvodával és iskolával együttműködésben készítettük el a kiadványunkat.
      További információk a kiadványról  I T T
  • Általános iskolai pedagógusoknak ajánljuk: Éghajlítás földindulás 2.
    • Oktatási segédanyag általános iskolai pedagógusoknak, éghajlatváltozásról és az energiafelhasználásról. Óravázlatok és projektmunkák természetismeret, matematika, magyar és egyéb órákhoz. Az oktatási segédanyag A4-es méretű, színes borítós, belül fekete fehér 92 oldalas, spirálozott kiadvány.
      További információk a kiadványról  I T T
  • Középiskolai pedagógusoknak ajánljuk: Éghajlítás földindulás 3.
    • Oktatási segédanyag középiskolai pedagógusoknak, éghajlatváltozásról és az energiafelhasználásról, angol-, biológia-, fizika-, matematika- és társadalomismeret-órákra. Az oktatási segédanyag A4-es méretű, belül fekete fehér, 68 oldalas kötött kiadvány.
      További információk a kiadványról  I T T
  • Mérd magad!
    • A „Mérd magad! - Energia az iskolában” nevű munkafüzetek és tanári kézikönyv az éghajlatváltozás jelenségével, okaival és következményeivel ismerteti meg a 11-14 éves tanulókat. Az oktatóanyag előnye, hogy az ismereteket röviden, lényegretörően közli, vagyis a rendelkezésre álló időtől függően 4-8 tanóra alatt leadható. A pedagógusok munkáját egy tanári kézikönyv is segíti.
      További információk a kiadványról  I T T
Online elérhető anyagok:
Interaktív plakátok:

Oktatóanyagok megrendelése és további információ: e-mail,honlap
ENERGIAKLUB, SZAKPOLITIKAI INTÉZET és MÓDSZERTANI KÖZPONT /
CLIMATE POLICY INSTITUTE and APPLIED COMMUNICATIONS
A: Szerb u. 17-19., 1056 Budapest, Hungary
T: +36 1 411 3528, F: +36 1 411 3529
M: +36 20 5469501

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...