2012. január 24., kedd

Pályázat!
Beavató Progarm
2012. február 3. (péntek) éjfél
A Trafó Kortárs Művészetek Háza pályázatot hirdet oktatási intézmények, pedagógusok és osztályaik, középiskolás csoportok számára.


Lesz elgondolkodtató dokumentum-színházi előadás a rasszizmusról a PanoDráma csapatával, lesz kortárs tánc és kipróbálható real-time videótechnika a Tünet Együttes jóvoltából, lesz félig holland, félig magyar, izgalmas színházi áldoku, időutazás és köztéri hangjáték a SPACE társulatával és persze lesz sok interaktív, játékos előkészítő, valamint feldolgozó foglalkozás, játék-csomag, beszélgetések a művészekkel és a program drámapedagógusaival a Trafóban és a középiskolákban!

Nagy öröm számunkra, hogy a programot egyre nagyobb érdeklődés övezi, ahogy az is, hogy az NKA támogatásával a programról, a programban kialakított módszertanról és az utóbbi 5 év eredményeiből kétnyelvű kötetet adunk ki 2012 tavaszán - ez természetesen nem jöhetett volna létre a fantasztikus középiskolás csapatok nélkül, így Nektek, Önöknek, a program eddigi és leendő résztvevőinek is hálásan köszönünk mindent!

Reméljük, hogy ebben a félévben is minél több érdeklődő csapatot fogadhatunk a programban!

A RÉSZLETES PROGRAMLEÍRÁS, PÁLYÁZATI FELHÍVÁS INNEN LETÖLTHETŐ!

A PÁLYÁZATI ADATLAP ÉS KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓT ITT TALÁLHATÓ!

A PÁLYÁZAT LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE:
2012. február 3. (péntek) éjfél

Kérdés, kérés esetén bármikor örömmel állunk rendelkezésre a beavato@trafo.hu e-mail címen vagy a 06 1 456 2046-os telefonszámon.

Juhász Dóra
Beavató Program
Trafó Kortárs Művészetek Háza
H - 1094 Budapest, Liliom u. 41.
beavato.freeblog.hu
www.trafo.hu/hu-HU/oktatas
Tel: + 36 20 400-6066
E-mail: beavato@trafo.hu

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...