2012. január 23., hétfő

Pályázat!
Egész életen át tartó tanulás (LLP)  2012. február 21.
A Comenius nemzetközi együttműködésekben a közoktatási intézmények diákjai, tanárai, nevelői, munkatársai folyamatosan tartják a kapcsolatot egymással, közösen dolgoznak a pályázatban vállalt feladatok teljesítésén.


A multilaterális projektekben minimum 3 ország egy-egy közoktatási intézménye vesz részt, de egy országból akár többen is csatlakozhatnak az együttműködéshez. A projekteket a legtöbb esetben diákok aktív bevonásával, az összes munkafolyamatban történő részvételükkel valósítják meg.

A Program keretén belül az intézmények közvetlenül pályázhatnak, a program nemzeti irodája a TEMPUS Közalapítvány, amelynek honlapján részletes tájékoztató olvasható a programról és annak finanszírozási kérdéseiről: I T T

A projektjavaslat rövid leírása:
A “Duca degli Abruzzi” Középiskola (Trevisio, Olaszország) projektje a háború és béke kérdésével foglalkozik , figyelembe véve a nemzetközi jogot és több valóságos háborús konfliktus elemzését is. A projekt tevékenység diákoknak szóló szemináriumokat és színházi workshop-okat foglal magában.

A pályázat benyújtási határideje: 2012. február 21., ezért a részvételi szándék jelzésének határideje minél előbb szükséges.

Üdvözlettel:
Pataki Ágnes
ifjúsági szakreferens
Budapest Önkormányzat Főpolgármesteri Hivatal
Oktatási, Gyermek-és Ifjúságvédelmi Főosztály
Oktatási Osztály
1052 Budapest Városház u. 9.-11.
telefon: +36-1-999-8077
e-mail: PatakiA@Budapest.hu

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...