2012. január 23., hétfő

Pályázat!
Kamaszfesztivál "Javíts egy jegyet!". A tanév végi tanulmányi kirándulások országos gyűjtőprogramjaként ismert VI. Országos Osztálykirándulás - Kamaszfesztivál az idei tanév végén Tatán, az Esély Budapest Alapítvány több mint 800 fős táborában 2012. május 31 és június 3-a között


kerül megrendezése. Arra kérjük Önöket, hogy a pályázati felhívást, amelyet mellékletben elküldünk Önöknek, szíveskedjenek az iskola osztályfőnökei számára továbbítani, illetve az iskolai faliújságra azt kihelyzeni.

A "Javíts egy jegyet!" pályázatot immár ötödik alkalommal hirdetjük meg, és az elmúlt négy évben több önkormányzat is csatlakozott a kezdeményezésünkhöz, vagyis saját településük legszorgalmasabb osztálya számára - mint "Kamaszbarát Önkormányzat" a Kamaszfesztiválon való részvétel költségeihez saját lehetőségei szerint hozzájárult.
Ugyanezt az együttműködési ajánlatot szerettük volna / szeretnénk az idén ismételni, ám azzal, hogy az iskolák fenntartói az idei évtől kezdődően már nem az önkormányzatok, nem biztos, hogy minden esetben sikerrel járunk támogatási kérelmünkkel. Mindenesetre megpróbáljuk.

Amennyiben az önkormányzatok nem tudják vállalni a támogatást, abban az esetben az iskola fenntartója számára is elküldjük kérelmünket, ezért kérjük, a pályázati űrlap megjegyzés rovatában szíveskedjenek feltüntetni az iskola fenntartójának elérhetőségeit.

A pályázati űrlap megtalálható a www.kamaszfesztival.hu oldalon a "Javíts egy jegyet!" menüpont alatt.
A tanévhez további sok sikert kívánunk!
Nagy Anita
Kamaszfesztivál Szervezőiroda Nonprofit Közhasznú Kft.
1043 Budapest, Tél u. 22.
Iroda:
1137 Budapest, Hegedűs Gyula u. 10.
Telefon: 06-20-953-4946, 06-20-535-0133
E-mail: info@kamaszfesztival.hu

SzTFP-szavazás




Érdekes/hasznos oldalak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...